Заклинання

Анатолий Анненко
Люди добрі - люди праві
                (хай буваєте в неславі),
вам усім бажаю щиро:
                процвітання, щастя, миру!
Завжди з мріями дружити;
                і ніколи не тужити. Жити!

Ви, хто злі, несправедливі,
                хтиві, заздрісні, чванливі..,
в кому совісті бракує,
                хто по головах крокує.., -
вас би слід...  кудись подіти;
              вам бажаю, сучі діти, скніти.