Wild World

Татьяна Грудина
Зараз коли ти забула мене,
Кажеш, що життя потрібне нове,
Розбиваєш ти цим моє серце,
Я так сумую.
Хочеш піти, не спіши.
Я бажаю лише щастя тобі.
Подивись на цей світ по-новому.