Ошибка... укр

Злата Боголюбова
Помилка


Ми робимо помилки у житті,
І ці помилки, в нас формують будні,
Що кожного доречного моменту,
Нагадують погрішностей моменти.

Життя іде, а пам'ять наша вічна,
Ми пам'ятаємо всі дії минулорічні,
Помилки, це структура нашого життя,
Бо саме завдяки постукам, ми цінуємо буття.

У всіх буденних діях є помилки,
Та саме головне, це мить провини,
Якщо розкаяння крокує по життю,
То цінність формування опита безцінна.