З1рки п1д ногами лоскочуть п1дошви

Валенсия-Велиция
Зірки під ногами лоскочуть підошви,
                Шепоче вода:  - Не сумуй! Заспівай!
Прилипла до литок мережана прошва,
                А серце тихенько:  - Куди? Постривай!

Куди ти подався, чому не наснишся?
                Та досить уже, так себе не картай!
Бо ж глянути в очі і досі боїшся,
                Себе винуватим у тім не вважай!

То доля напевно! Авжеж, насміялась,
                В  дірчасті кишені нам щастя - розмай!
Не доля! А я! Ой, як довго пручалась,
                Та що вже тепер, хоч гукай – не – гукай!

Із купелі вийшла за місяць узявшись,
                Лискуча ріка всі печалі у сплав!
Надії свої в почуття вперезавши,
                Як жаль, що тоді, головне не сказав!!!