Ay iwiginda

Алиев Орхан Адам
Ay iwiginda, bir dasin uste,
Oturub yollara yene baxiram.
Gedisin qelbimi eyleyib xeste
Yene senincun men darixiram.

Meni ewitmeyib dedin elvida,
Senli arzularim qaldi tarimar.
Elimde siqaret, fikirli halda,
Yol cekir gozlerim qeyri ixtiyar.

Sinemde agriya doze bilmirem,
Ele bil hesretden olecem indi.
Alova donmuwem koze bilmirem
Sensizlik olumnen daha cetindi.

Aca da bilmirem sirri hec kim;,
Nece yawadiram qelbimde seni
Allah xatirine, sevgi ewqine,
Gel sensizliye oyretme meni.