Неге бетсиз?

Арсен Аскерханов
Эртен туруп, эшик алда олтуруп,
Ойлашаман - неге дюнья дёгерек,
Неге бетсиз болгъан бугюн адамлыкъ?
Сююнемен - Аллах мени ач къоймай,
Соруп алмай мени бугюн батмакълыкъ...