У галаве шмат дум?

Андрей Коренчук
У галаве шмат дум?
И нейкі адзінотны сум.
Цішыня.
Пытаю сябе, хто я.
А дказаў няма ў галаве.
А пытанняў шмат ідзе.
Мауклівасць.
Чарга адзіноты нямой.
Вядзе думкі за сабой.
Думкамі думаю новы думкі.
Жыцевыя узкікаюць малюнкі.
Ератвараю гэтыя з’явы ў новыя
Радасныя выявы.
І лепей было тады у мінулым
Інакш зрабіць.
Не было бы жадання забіць.
Нешкадуйце аб тым што зрабілі
У гэтым жыццевай энаргіі было больш.
Жаданні вас тады захапілі.
Праз думкі прайшлі наскрось.
22.02.09.