Я жадаю задаць пытанне

Андрей Коренчук
Я жадаю задаць пытанне.
Навоштк?
На незнаемыя паводзіны сяброў.
Калі бачу алкагольныя твары
На прыпынку.
Сяброў за рукі ці ў абдымку.
Навошта незразумелыя паразуменні розуму майму.