Сонейка

Андрей Коренчук
Мы сядзелі ў дваіх.
Сонейка размаўляла з намі ў слых.
Зіхацелі промні,
Твары усміхаліся.
Размаўлялі, размаўлялі.
Думкамі перапраналіся.
Прыемным водарам пачуцці насычаліся.
Я глядзў на цябе,
Як ты глядзіш на мяне.
Лавіушы позірка сэнс.