Дзе мая энергiяветру?

Андрей Коренчук
Дзе мая энергіяветру?
Дзе мая энергія сонцу?
Яна праходзіць праз мяне наскрозь.
А калі бы я яе злавіў.
Што тады бы адбылось?
А дзе мая энергія самога сябе.
Трэбаяе ўвабраць.
Сонца, ветра спытаць.
Знайсці паспрсбаваць.
02.04.09.