Кiборги

Хт Ксения Тим
Вас охристили* мов машини —   
 "Кібернетичні Організми".
 А ви лише — душа людини,
 що серцем служить для Вітчизни.

 Вас "Кіборгами" охрестили
 та не збагнули про серця —
 ті, що за волю б'ють щосили,
 та битись будуть до кінця.

 Ви не боролися за стіни,
 у бій не йшли за нагороду,
 а за свободу Украіни,
 за майбуття та славу Роду.

 Ви не боялися загинуть,
 ви не здавалися страху,
 ви берегли в собі людину,
 життя поклавши на вагу.

 Гідно долали вражу силу,
 що наступала дні і ночі.
 Вас "Кіборгами" охристили,
 бо не заглянули у очі...

=======
охристити*— Дати кому-, чому-небудь якесь найменування, назву, прізвисько.



(ХТ 20.12.2014)