Наш тато - музикант

Анатолий Анненко
Сьогодні в домі свято -
                День янгола у тата.
У тата є талант.
                Наш тато - музикант;
і хоче заспівати.
Йому говорить мати:
          - Хоч в цей святковий день
давайте...     -  без пісень.