Допився

Анатолий Анненко
Петро наваживсь здати крові
              (відгул кортіло заробить) -
однак відмовили Петрові...
               "Ви, чоловіче, нездорові..." -
Аналіз виявив за мить -
       портвейн у жилах струменить.

                1974 р.