Куплеты на татарском

Зиннур Хуснутдинов -Водолей
“Татар акылы - т;шт;н со;”
Ирт;н со; ул кемнеке?
;й, туган халыккаем,
Кайчан ;ит;р унике?
***
“Татарны; к;;еле тар”
Дип ;йтк;н ахмак булыр.
Итегем;, чабатам,
Пар т;гелсе; – тик утыр!
***
Ме;еллыкны; с;гате
;ичкен; д; ашыкмый.
;тк;немне яратмыйм мин –
Кил;ч;кк; гашыйк мин!