Хто ти?

Лю Нели
Хто ти, насправді, відкрийся
Без прикрас і домішку фарб.
Ти в моєму житті з'явився
Несподівано, наче скарб.
Що шукаєш, прагнеш до чого?
Чи існує в душі мета?
А чи віриш у себе і в Бога?
Щирість серця - основа проста.

           31.07.2015