Про шукача правди

Анатолий Анненко
Сказав якось Федір отцям:
                - "За правду піду до кінця!".
Кінця Федір швидко дійшов,
             а правду, на жаль, не знайшов.

Над цвинтарем вітер блука -
                могилу   "правдиста"  шука.