Часу обмаль

Анатолий Анненко
На вечері відпочинку
                у пансіонаті
Гриць угледів гарну жінку(!)
                ...ще і в моднім платті. -
Запросив потанцювати,
                часу не марнує... -
Розпитав, як величати... -
                Серце пропонує!
Та (здивована до краю...)
                каже "донжуану":
- Вперше бачу Вас. Вважаю:
                нам про це... - ще рано.
А Григорій їй на вушко:
                - Поспішати маю. -
До дружини, моя душко,
                завтра від'їжджаю.