Вам мат?..

Виктор Сурженко
…овва!..
то Вам Королева поставила Мат?..
і битва за щастя скінчилась одразу?..
талан Короля гри у шахи пропав?..
програв, так програв і живи без образи,
занурюйся в Мрію, і не шкандибай…

…вона не його більше так, як і він,
незайманий трепет гойдає думки,
раптова самотність, нудьга од молінь…
життя б до початку (гри) перевести
і мовчки піддатися долі одній…

емоції шквал нам дарує не гра,
продовжує далі дорогу Життя!..