Щира думка

Хт Ксения Тим
"Я люблю украинский язык!".
Ріже слух ця фраза мов лезом.
Так і хочеться запитати:
"Вам в желе, или с майонезом?"

Повдягали мерщій вишиванки,
наче вовки шкури овечі
й в мережі тепер з ночі до ранку
на російській серенади щебечуть.

Ні, не любите ви солов'їну,
як би там "не объяснялись".
Коли б щиро кохали Україну,
то б її мовою в цьому зізнались.

Моя думка відверта й щира,
без бажання когось образить.
Просто щиро наголосила,
будьте щирими "подбирая фразы".

(ХТ 03.08.2015)