На морi

Вячеслав Романовський
Вечірній ліловий серпанок,
Веселі вогні на воді.
Партером готельний наш ганок
Принишк у чеканні подій.

На набережній в  променаді
Розваги, музики, пісні.
Тут пахне вітрець лимонадом,
І квіти отут запашні.

В неспинно-святковому русі
Ліхтарна вервечка  і  гам.
Ласкавка моя, милі друзі
Вподобали цей балаган.

Забави принадні, мов зорі.
Вдихаєм насичений бриз.
Шкода, що відпустка на морі
Мина, як дівочий каприз.

2.08.2015.