Чому у жирафiкiв довгiI шiI...

Юрий Сафроненко
Зв’язала бабуся онуку шарфа -
І вигляд чудовий й побільше тепла…
І зо-о-о-о-овсім не довгий, п’ятнистої масті,
Щоб він не хворів від зимовій напасті!
От тільки, на жаль, зупинитись забула -
В’язала весь день і нарешті засну-у-у-у-ла!
У сон завітали пухна-а-а-а-стії мрії…
З тих пір
у жирафиків
д
о-
о-
о-
о-
о-
о-
в
г
і
ї
шії…

03.08.2015=GoldKing=

P.S.
Мати вчить тепер лелеку
Шiю мий
ДО
П
О
П
Е
Р
Е
К
У
!

P.S.1
Пiдскажiть, будьласка, дiти -
Де ж знайти йому кравця
Щоб до курточки пришити
О-
о-
о-
о-
о-
о-
о-
о-
о-
о-
о-
о-
о-
такого комiрця!???

10.10.2015=GoldKing=

P.S.1 До жирафа завітала
Із сорочкой-подарунком
В гості подруга-лелека.
З українським візерунком.
Комірець на сонці сяє!
В джунглях свято з кувирком!
Україна в світі РУЛИТЬ
З Українським гопаком...