Загадка

Чабарок
Вераць бабкі, нават дзеці,
што няма замены ў свеце,
ён адзіны - цар і бог,
без яго - ні на парог.

Хто не з ім - жыве ў не дома,
гэта ясна ўсім "свядомым",
у гэта верыць нават Ленка.
Хто ж такі ён?...




Адгадка ў перыядычных выданнях, а таксама на яе можна патрапіць, гледзячы тэлебачанне.