Вiн i Вона

Алина Голинко
Він і Вона

Вона на Нього давно чекала,
А Він лиш зустрів мерехтіння зірок…
Дочекалась! Але … не впізнала
Свого героя з чужих казок…

Сумно Їй лиш тепер стало –
Вона про Нього мріяла щодня,
Тепер це ніякого сенсу не мало
І Їй дорікала Його ж рідня.

Не можна жити лиш заради Нього,
І вірити в чужі казки.
Як проживе Вона без цього всього
Розкажуть Їй лише думки…