Я вас люблю! Ах як я вас люблю!

Алина Голинко
Я вас люблю! Ах як я вас люблю!
Я можу написати на папері
Моє егоїстичне дежавю й
Провал нерозпочатої прем’єри.

Життя – не сон, це купа зайвих крапок,
Які стоять не там, де хочеш ти.
Це почуття – кінець їх і початок.
Це все, що долі важко зберегти.

Я вас люблю, це добре чи погано?
Й хіба майбутнє ділить хтось на двох?
Життя – реальність і болюча рана.
Жагучий біль, нерозрахований на двох.

І так не скажеш, добре чи погано,
Що все життя він мучить нас обох…