Чому?..

Алина Голинко
Вона одна і Він один.
Вона спішить, хоч жартома,
А все ж нікуди не встига.
Вона працює лиш сама,
З котом тихенько розмовля,
Сумує, дивиться в вікно,
На Нього вже давно чека –
Та все дарма – Вона сама.
А Він тварин немає,
Ні з ким не розмовляє,
Нікуди не спішить –
Її чекає, але Її давно немає…
Вона одна і Він один…
Вона сама і Він самий…
Вона глуха, а Він німий…