Самi собi проща мо грiхи

Алина Голинко
Самі собі прощаємо гріхи…
Самі для себе віримо в майбутнє…
В житті усе – віднайдені шляхи,
А ми втрачаєм й Богом незабутнє…

Самі про себе пишемо вірші,
Самі собі ми робим компліменти.
І в закутках недоброї душі
Лунають нездобуті сентименти.

Лунають незаслужені слова,
А несказанне в голос не промовиш…
Самі собі ми адвокат й суддя,
І сам нічого ти собі не заборониш.

Самі собі, з собою наодинці…
Чом одинокістю прокладені мости?
Ми самі винні, що в своєму серці
Самі собі прощаємо гріхи…