Пристрастю омрiяна

Владимир Рыбчинский
Увi cнi i явою
Пристрастю омрiяна,
Квiткою яскравою
Нiжнiстю овiяна.

Вабить зiр принадами
Форм своїх оголенних,
Грiшними привадами
Таємниць підкорених.

Поглядом захоплення
Шепочу нестриманий:
«Ти – кохання полум'я
З чарівними крилами».