Лист на телестудiю

Анатолий Анненко
Добрий день! Години щирі!  Дорогий земляче,
               щось довгенько вже в ефірі я тебе не бачу...
Не забуду передачу, де і ти балакав..! -
                Як же я радів за тебе... - Мало не заплакав.
Пам'ятаю, як в дитинстві... ми корів ганяли...
                А тепер ти у столиці "створюєш аннали...".
Розповів я: рідним, друзям... про твої підйоми,
                Я пишаюся тобою, мій земляк-знайомий!
Я на твій наступний виступ знов чекати стану.
                Ну а ти мені, земляче, хоч моргни з екрану.