Подiям на Майданi присвячую

Алина Голинко
Подіям на Євромайдані присвячується.

Моя країна захлинається в брехні
І тут замало місця для свободи.
Горить наш прапор в синьому вогні,
Ховає уряд власні нагороди…

Мою країну топлять у крові…
Напевно, всі персони тут нон грата.
Коли ми разом – віддамо серця свої,
А поодинці – зрадимо і брата.

Моя країна зовсім протилежна,
Тому, що всі висвітлюють у ЗМІ –
Вона прекрасна, вільна й незалежна,
Й непереможна в вічній боротьбі.