Остання нотка суму

Алина Голинко
Остання нотка суму

Скрипковий ключ німої пустоти…
Я знов пишу останню нотку суму,
Вплітаючи в акорди те, що й ти,
Вникаючи у кожен відзвук шуму.

Життя – це лиш мінорний лад,
Це лише нотний аркуш піаніно,
Де крізь октави вистачає променад,
Де такт не визначає лиш людину.

Маестро візьме партію до рук,
І тишу від краси уразить струмом!
Та слухачі не зрозуміють моїх мук,
Які закладені в останній нотці суму…