Безсоння

Алина Голинко
Моє безсоння з ароматом лірики,
І з подихом холодної буденності…
З родзинкою тривожної сатирики,
З ковтком якоїсь диво-нескінченності.

Із шелесту книжок, ніким не чИтаних,
Із ностальгії за твоєю радістю,
З питань, давно тобою не запИтаних…
Моє безсоння – боротьба із гордістю.