Леся Укра нка

Алина Голинко
Леся Українка

На крилах часу, через глибину віків
Історія розкаже про поетів,
Про їх життя – у дзеркалі рядків,
У відблисках стривожених куплетів.

Долаючи журби невпинний спів,
І біль і вирок долі невблаганний,
Вони кували зброю з дужих слів,
І їхня праця не минала марно.

Згадаймо жінку, що своїм життям
Щодня чинила подвиг. Поетеса,
Як велет, сильна, щира, як дитя,
Славетна Українка – люба Леся.