Нелюба моя

Ицхак Скородинский
Від ознобу очей, 
коханням обпалених,
 
...відпрявши,
 
відсахнувшись від тіла,
що дихало спрагою щастя, 
як боявся,
що – 
раптом – 
підійдеш і притиснешся, 
підійдеш і притиснешся...

Нелюба моя.   

* * *   


Від ознобу очей відсахнувшись

Від ознобу очей, 
любов'ю обпалених

...відпрявши,
 
відсахнувшись від тіла,
що дихало
потягом пристрасті...

Як боялася я...
 
Ось,

підійдеш та притиснешся,
підійдеш
...та 
...притиснешся. 

Нелюб.

...Мій