А за спiви - п ять

Анатолий Анненко
                (З народного)

Звільнився батько на хвилину...
                - Ану давай щоденник , сину. -
Чи добре йдуть шкіпьні діла
                (це ж скоро чверті вже кінець...),
яку відраду принесла
                твоя розумна голова?
Ой молодець! Ой молодець! - :
          російська - "два"(!),німецька - "два"(!)
а з геограіфії - "коляка"(!). -
                Та ти ж недавно гірко плакав!
(Хотів потиличника дать,
             аж зирк - за співи... - жирне "п'ять").
...Так, так... І матері гукає:
                - Іди, дружино, глянь і ти,
яку наш син успішність має...
                Та ременяку прихвати...
На сина: - Ще воно й співає!!!
       
                1975 рік