Пiсня березневого закоханого

Анатолий Анненко
Я на побачення з тобою -
                на крилах радості лечу.
Гарячим серцем, огонь-любов'ю
                цю ніч зігрію, освічу!
Так довго я чекав на тебе -
                в полоні зоряних надій...
Я вдячний долі, я славлю Небо
                за час чекання золотий!
Моя душа співа "Осанна!",
                а серце - рветься із грудей.
Тепер я знаю, моя жадана:
                любов - безсмертя для людей!
Ця ніч казкова березнева
                (дай Боже!) щастя нам несе.
Моя кохана, ти - королева! -
                Я твій; ти є для мене все!