Детектор брехн

Иван Кияшко
Детектор брехні.

Одної фірми директор
Свого працівника питає:
Чи бачив він брехні детектор?
Агент йому відповідає:

- Я не тільки його бачу,
Чую, як прийду додому,
І від нього навіть плачу –
Бо одружений на ньому.

Дресирувальниця,
Жінка примушує пса
Чітко їй служити,
Знівечилася вся –
Стала його бити.

Дивлячись на цю подію,
Чоловік каже дружині:
- Залиш ти свою затію,
Чуєш, кричать наші свині.

- Йди сам годуй свиней,
Дещо получилось,
З тобою теж було не все,
Як мені хотілось.

07.07.2014 р.