Азир баркалла дугьаб нешис

Салим Герейбеков
Ну талихIла угьахъес,
Дугели гьантI хIяхъибил,
Ну цIакьле хIулукIахъес,
ХIяракатра бирибил.

Азир баркалла дугьаб,
АхIарил нешис дия.
Гьар мурад таман бугьаб,
УркIилзела цуния.

Изалзе икибхIале,
Намкем гIядаб рулхъани.
Арадеш бакIибхIале,
Шатизе неш кулъани.

Ну кина арукьалра,
Аллагьизе рулган неш:
"ИхIен-тIалабрукIулра"
ХIабакIахъиле цIахдеш.