Лiто

Анна Кириленко 2
Це літо в мені розчинилось, неначе кава.
І часто його проміння торкається сну.
Коли воно закінчиться - мені не цікаво.
Важливо, аби воно не лишило мене одну.

Це літо мене огортає тобою і вітром.
Чеканням, тривогою, лісом, горнятком зі сліз.
Вщухає розлука, зі смаком гіркого повітря,
Це літо проходить повз мене, - проходить наскрізь.