Я виросла у ки вськiм Парижi...

Алина Голинко
Я виросла у київськім Парижі,
А народилася у київській Венеції.
У нас під вікнами стояли білі вежі* –
Немов у київсько-нестародавній Греції.

У нас цвіли каштани і акації
Й з вікна був вид на київський Бродвей,
І недалеко від комунікації
Знаходився наш київський Сідней.

В житті усім так хочеться романтики,
Так хочеться поїхать закордон!
Навіщо ж Вам некиївська Прибалтика,
Й неукраїнсько-синьоокий Рубікон?

* - посилання на Білу вежу, символ міста Салоніки (Греція)