А зна ш, одинокий свiт без тебе...

Алина Голинко
А знаєш, одинокий світ без тебе,
Хоча й не відбулось великих змін…
Все сходить сонце і синіє небо,
Все час втрачає цінність перемін…

І ніби ще нічого не змінилось,
Та вже запізно поміняти нас.
Не все на світі, милий, закінчилось,
Не все на світі і було для нас.