Iнтерпретацiя життя через призму медичних термiнiв

Алина Голинко
Інтерпретація життя через призму медичних термінів

Життя - немов суцільна комплікація:
Це суміш з астенічних відкриттів,
Інвазія проблемами, стагнація,
Ремісія циклічних почуттів.

Анігіляція хорошого й поганого,
Асептика окремих криз,
Спроба анестезії несказанного
І атрофія виплаканних сліз.

Імунітет до різних провокаторів,
Апоплексія від обману і брехні.
Життя - це як абсцес різних характерів
Й декОнт від правди й чистоти*.

* - дане слово вживається тут у переносному значенні