Я не твоя

Алина Голинко
Я не твоя. Не весело й не сумно.
Я не твоя, а ти давно не мій…
Це так безглуздо… Це завжди бездумно,
Коли втрачаєш залишок надій.

Усі ми знаєм, що кохання вічне,
Усі ми вірим у двозначність слів.
Я не твоя вже не одне сторіччя,
А ти не мій лиш декілька років.

Та склалось так. І буде так довіку.
Не я, а ти в полоні залишивсь.
Не вірте у кохання чоловіка –
Я теж, на жаль, була його колись.