Чи варто..?

Анатолий Анненко
Умовляє удівець дівчИну гожу
             (а вона молодша на багато літ):
-Мила, я про тебе мрію... - Вже не можу..!
          Ну коли ж ти нанесеш мені візит?
Твій прихід  мою сумну освятить хату!
                Повечеряємо разом - я і ти.
Буду я тобі пісні свої співати,
         буду вірші про любов тобі читати.
...Обіцяю - я не буду приставати.
           А вона: - Тоді чи варто мені йти?