Чудо життя

Еленушка Жукова
Можна замерзнути, можна згоріти,
Можна мовчати або говорити,
Плавати, бігти, повзти чи літати,
Звертати увагу чи ігнорувати.

Різні стежки - дивовижні та дивні:
Рівні, тернисті, складні, примітивні.
Буде на них переможна поразка,
Проза епічна і авторська казка.

Можна іти, а в перервах стояти,
Очі заплющити чи споглядати,
Слухати можна чи вуха закрити -
Сам обирай, що ти будеш робити.