Заходить сонечко

Лидия Елена
Ген-ген  за обрій сонечко сідає
Прощаючись до ранку на землі,
І спочивати день вже відправляє
Нічка з зорями і місяцем вгорі

І тихо пісню заспівали
Столітні,величаві буки на горі
Спокійну ніч всім побажали,
Щоб привітатись в ранці і в добрі

Квіточка пелюсточки стулила
І бачить сни з веселкою краси,
А ранком з радістю відкрила,
Щоби красу цю передати навкруги

Всміхнувся вітер глянувши на квітку
І тихо гладив мов дитя,
Щоб зберегти спокійну нічку
Маленькій квіточці у пахощах життя

Ген-ген за обрій сонечко сідало
І шепотіло радості слова.
Проміння чисте всім послало
Бажаючи любові,щастя і добра!