Кремiнський лiс

Анатолий Анненко
Я в ньому - наче в ріднім домі.
                Мого дитинства тут снагА.
Куточки лісу... - всі знайомі,
                стежини... - кожна дорогА.
Моє повернення у казку -
                зелені шати запашні...
Свою неоцінЕнну ласку
                мій ліс дарує знов мені.
І ця сосна, і те озЕрце,
                копри-трудяги за Дінцем...
Дивлюсь - і молодію серцем,
                і веселішаю лицем.
Багато різних є пейзажів:
          гірський, пустельний і морський...
Для мене ж (я довіку зважив)
       найкращий - ліс наш Кремінський.
Хоч звідки - все до НЬОГО лину,
              синівський шлю ЙОМУ уклін.
Сприймаю рідну Батьківщину,
                як світ, в якому є і ВІН.


                1973рік.