Знов квiтують...

Анатолий Анненко
Знов квітують: мімоза, кизил, алича...
                Веселішають гори і доли. -
Місяць "Лютий" закінчиться скоро.(Хоча
                тут він лютим не був ще ніколи).

Рідна земле моя, ти - в заметах, в льодах,
                над тобою шумлять сніговії.
Я ж - у теплім краю (мов зневолений птах),
                та про тебе думки мої, мрії.

Я тенета порву, подолаю біду
                і (в найкрашу для серця часину!)
чи весною, чи влітку, чи взимку - прийду!
                І ти скажеш: "З поверненням, сину!".


                м.Сочі.