Прiрва-небуття

Вова Дедуля
                ***

                Чому на цвинтарі так людно?
                Кого обплакує земля?
                В душі так моторошно,сумно,
                Змарнів геть,загубився я.

                Цвинтар гуде немов толока,
                Живі й загиблі гомонять.
                О,господи,така морока,
                Навіщо було їх вбивать.

                Змішалось все,заклякло тіло,
                Кінець безглуздості життя.
                Так боляче,так зачепило,
                Що далі? Прірва-небуття...

                В.Савош.