Я, господи, нiчого не хотiв

Вова Дедуля
                ***

                Я,господи,нічого не хотів,
                Та трапилась така пригода,
                На стежці вже протоптаній зустрів
                Дівча,як промінь її врода.

                Шаленна і стрімка краса буття,
                Приваблива і стільки сили,
                Замішані на чарах почуття,
                В очах я потонув, знесилив.

                Отак пливу,іду я до небес,
                Пірнаю,знову виринаю,
                Обвуглився і обгорів я весь,
                Як долю повернуть не знаю.

                В.Савош.