Сади цвiтуть...

Анатолий Анненко
Сади цвітуть..! Сади цвітуть -
               і бджоли радісно гудуть.
Ой дні ідуть!
                Зело здіймається нове,
летить відлуння грозове -
                весна живе!
Киплять в полях, киплять в лісах,
       киплять в натруджених руках;
і в молодих твоїх очах... -
                веснЯні дні.
Дзвенить, співає далина!
               Царює скрізь тепер Вона,
кохана всіх сердець - Весна.
                Хвала Весні!